Project Description

Verraderlijk

Het leukste Instagram nieuwsplatform voor meiden!

Verraderlijk is het leukste Instagram nieuwsplatform voor meiden. Met de nadruk op leuk! Verraderlijk zorgt er via Instagram voor dat jij op de hoogte bent van al het nieuws wat jij leuk vindt.

Belangrijk Nederlands nieuws mis je niet, maar als die romantische komedie waar iedereen het over heeft op Netflix komt hoor je dat ook als eerste. Verraderlijk maakt het leuk om nieuws en de viral dingetjes op een makkelijke manier met je vriendinnen te delen.

De Verraderlijk-bezoeker

De doelgroep van Verraderlijk zijn Nederlandse en Belgische meiden van 14 – 24 die betrokken (willen) zijn bij dingen die zich afspelen op internet. Ze kennen elke influencer, YouTuber en BN’er die voor hun relevant is. Denk aan Kalvijn, Donny Roelvink of ForeverxJade.

Ze vinden het leuk om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van dingen waar zij in geïnteresseerd zijn, en dus geen jongensdingen. Denk daarbij aan gossip, BN’ers, fashion, beauty, Netflix en Videoland. Ze zijn gek op hun vriendinnen en willen dan het liefste ook zo veel mogelijk leuke dingen met hun delen. Verraderlijk maakt ze dat makkelijk om te doen.

Bereikcijfers

De bereikcijfers van Verraderlijk.

Social media volgers Social views per week Social uniek bereik per week
80.000 1.000.000+ 400.000+