Project Description

Gloednieuw

Het leukste internetnieuws!

Gloednieuw weet dat jongeren zich niet altijd bezig willen houden met maatschappelijke of politieke kwesties. Daarom geeft Gloednieuw jou het nieuws waar jij in geïnteresseerd bent, de dingen waar jij met je vrienden in de pauze over praat en tijdens de les stiekem over WhatsAppt.

Door de stortvloed aan informatie en content waar je tegenwoordig aan wordt blootgesteld op het internet is het niet altijd even makkelijk om op de hoogte te blijven van de dingen die jij leuk en interessant vindt. Gloednieuw is er voor jou, met één doel: het enige platform zijn wat jij nog hoeft te volgen. Gloednieuw verzamelt alle interessante content en nieuwtjes, en maakt die snel behapbaar voor jou om te consumeren en te delen.

De Gloednieuw-bezoeker

Jongens en meiden van 14 – 24 die op de hoogte (willen) zijn van wat er zich op internet afspeelt. Ze weten niet alleen wie Famke Louise is, maar ook wie bijvoorbeeld Vonneke Bonneke is. Programma’s die ze kijken is wat er op dat moment trending is op Netflix en steevast Temptation Island. Ze zijn niet elitair en schamen zich ook niet dat ze zich (nog) niet bezig willen houden met bijvoorbeeld maatschappelijke of politieke kwesties.

Ze willen graag op de hoogte blijven over de dingen die zich op dat moment op het internet afspelen, en zijn altijd op zoek naar dingen om met hun vrienden en vriendinnen te delen. Door Gloednieuw ben je dan ook altijd als eerste op de hoogte van alle dingen waar je vrienden het over gáán hebben.

Bereikcijfers

De bereikcijfers van Gloednieuw.

Social media volgers Social views per week Social uniek bereik per week
70.000 2.000.000+ 500.000+
Website pageviews per maand Website unieke bezoekers per maand Website sessies per maand
2.000.000 300.000 400.000